Tilaus- ja toimitusehdot

1. Soveltamisala

Näitä ehtoja sovelletaan Rubit Oy:n hallinnoiman matkadata.fin kuluttajille suuntaamaan etämyyntiin kuten verkkokauppamyynti

2. Myyjän yritys- ja yhteystiedot

2.1 Myyjän nimi

Rubit Oy

Y-tunnus 2403813-4

2.2 Rubit Oy:n yhteystiedot

Rubit Oy, Pohjoinen Heikelintie 21A, 02700 Kauniainen

2.3 Asiakaspalvelun yhteystiedot

Tilausta koskeviin kysymyksiin vastaa matkadata.fin asiakaspalvelu osoitteessa info@matkadata.fi. Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä myös verkkosivujen kautta osoitteessa www.matkadata.fi tai postitse Rubit Oy, Pohjoinen Heikelintie 21A, 02700 Kauniainen

3. Tilausten toimittaminen

Matkadata.fi:n etämyynnistä tilauksia toimitetaan Suomeen. Tilaukset toimitetaan suoraan asiakkaan antamaan kotiosoitteeseen. Toimituskulut voivat vaihdella tilatun tuotteen tai palvelun mukaan ja tilauksen toimituskulut ilmoitetaan tilauksen  tekemisen yhteydessä sekä sopimuslomakkeella.

4. Peruutusehdot

4.1. Peruutusoikeus

Kuluttajansuojalain 6 luvun 14 §:n mukaan kuluttajalla on etämyynnissä oikeus peruuttaa sopimus ilmoittamalla siitä Rubit Oy:lle 14 päivän määräajassa. 14 päivän peruutusaika alkaa, kun asiakas on vastaanottanut tilatun tuotteen.

4.2 Peruutusilmoituksen tekeminen

Peruutusilmoitus tehdään lähettämällä peruutusilmoituksen sähköpostitse info@matkadata.fi tai lähettämällä peruutuslomakkeen postitse osoitteella Rubit Oy/matkadata, Ratapolku 3G, 02700 Kauniainen

4.3 Vastuu vastaanotetusta tuotteesta

Vastaanotettua tuotetta tulee käsitellä huolellisesti ja se on pidettävä se olennaisesti muuttumattomana ja vähentymättömänä siihen saakka, kunnes asiakas on päättänyt pitää tuotteen. Jos asiakas haluaa palauttaa vastaanottamansa tuotteen ja saada siitä maksamansa hinnan kokonaan takaisin, tulee asiakkaan varmistaa, että tuote ja sen myyntipakkaus ovat palautettuina olennaisesti muuttumattomia sekä myyntikelpoisia. Tuotteeseen voi tutustua pintapuolisesti.

Jos asiakas palauttaa tuotteen käytettynä, voidaan häneltä periä laitteen arvonalennus aina laitteen täyteen hintaan asti, sekä lisäksi palautuskulut.

4.4 Tuotteen palauttaminen

Asiakkaan on palautettava vastaanottamansa tuote viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä.

Lähetä palautettava tuote postitse osoitteeseen:

Rubit Oy

Pohjoinen Heikelintie 21A

02700 Kauniainen

Merkitse palautuskuoreen/ -pakettiin teksti ”palautus

4.5 Palautusten käsittely

Rubit Oy käsittelee palautukset viipymättä saapumisjärjestyksessä. Palautuksiin liittyvissä kysymyksissä voi olla yhteydessä asiakaspalveluun.

4.6 Palveluiden maksut peruutusaikana

Jos asiakas peruuttaa liittymää, asiakas on peruuttamisesta huolimatta vastuussa liittymän tai palvelun peruutusajalta veloitettavista maksuista.

5.Rubit Oy:n virhevastuu

Rubit Oy on vastuussa myymiensä tavaroiden virheistä kuluttajansuojalain säännösten mukaisesti.