Meistä

Matkadata on suomalainen verkkokauppayritys, jonka missio on helpottaa Suomesta ulkomaille suuntaavien ihmisten matkavalmisteluja ja auttaa heitä nauttimaan matkasta täysillä. Kauttamme saat nopeimmassa verkossa toimivan, kuuden gigan SIM-kortin luotettavasti muutamassa päivässä kotiin toimitettuna. Toimimme koko Suomen alueella ja pyrimme luonnollisesti 100 prosentin asiakastyytyväisyyteen. 

Mikä on Matkadata SIM-kortti?

Matkadata prepaid-liittymä on markkinoiden edullisin tapa navigoida vaivattomasti seuraavissa maissa: USA, Australia, Kiina, Hong Kong, Israel, Intia, Indonesia, Japani, Filippiinit, Vietnam, Singapore, Kambodža, Kazakhstan, Etelä-Korea, Laos, Macau, Taiwan, Bangladesh, Brunei, Malesia, Myanmar, Pakistan, Qatar ja Uzbekistan. Kyseessä on kotiin tilattava SIM-kortti, joka paikalle asennuksen jälkeen tarjoaa käyttöösi 6 GB tiedonsiirtoa nopeimmassa verkossa. 

6 GB tiedonsiirtoa on riittävä määrä jopa kymmenen päivän lomalle ja sen ansiosta voit käyttää huoletta sosiaalista mediaa, Google Mapsia, TripAdvisoria, soittaa Whatsapp-puheluita ja käyttää muita suosikkiappejasi. Datan määrä on sen verran suurin, että se riittää mainiosti normaaliin puhelimen käyttöön.

Tilaa omasi helposti ja nopeasti täältä! Toimitus postitse 4-5 arkipäivässä.