Miten matkustaa edullisesti tinkimättä mukavuudesta?

Pitääkö rahaa säästääkseen tinkiä mukavuudesta?

Ei, jos kysyt meiltä!

Unelmaloma on ulottuvillasi edullisemmin kun valmistaudut matkaan etukäteen. Ottamalla talteen Matkadatan fiksut vinkit matkalle voit säästä rahaa oikeasti tärkeisiin asioihin.

Pakkaa huolella

Pakkaa kevyesti, mutta niin että sinulla on varmasti kaikki tarpeellinen matkassa. Näin et hukkaa arvokasta aika tai rahaa metsästäessäsi uusia rantashortseja, hoitoainetta tai pinsettejä kohdemaassa. Sitä paitsi et todennäköisesti tule edes käyttämään niitä rantakojusta pakon edessä ostettuja hankaavia släbäreitä lomasi jälkeen.

Appsit käyttöön

Matkasovellukset ovat tehneet matkustamisesta huomattavasti helpompaa mutta tämän lisäksi monet niistä auttavat säästämään selvää rahaa matkalla.

Alla meidän suosikkimme:

Airbnb

Miksi valita Airbnb?

Airbnb:n kanssa matkustaminen on äärimmäisen joustavaa. Majoituksia löytyy moneen makuun pienistä soluhuoneista valtaviin lukaaleihin. Jokainen majoitus on uniikki ja sinulla on mahdollisuus päästä lähemmäs paikallista elämää.


Miltä kuulostaisi indonesialainen kokkikoulu tai kuvauspäivä Sydneyssä? Majoituksien lisäksi Airbnb:n kautta voit osallistua paikallisten järjestämiin aktiviteetteihin, jotka ovat usein varsin kohtuuhintaisia.

Uber

Miksi Uber voi olla parempi kuin taksi?

Uberin yksi suurimmista hyödyistä on se, että näet hinnan jo ennakkoon. Tiedät myös kuskin henkilöllisyyden, näet arviot hänestä ja kuitit matkoista saat takuuvarmasti kännykkääsi. Ja toki lähes poikkeuksetta Uber-kyyti on taksia edullisempi vaihtoehto.

New York

Etsi uniikkeja nähtävyyksiä

Mieti mitä oikeasti haluat lomallasi nähdä ja tehdä. Kysele paikallisilta ja googlaa salatut aarteet. Onko New Yorkissa pakko käydä Broadwaylla tai Balilla päiväretkellä vesiputouksilla? Vai viihtyisitkö sittenkin ennemmin paikallisella jazz-klubilla tai itsenäisesti pyöräilemässä saaren ympäri?

Usein suosituimmat nähtävyydet ovat juuri niitä kalliimpia, joten jos matkustat budjetilla valitse yksi tai kaksi “must-see” -paikkaa ja heittäydy lopun aikaa mukaan paikallisiin, huokeimpiin aktiviteetteihin.

Hanki kokemuksia ja kuvia, skippaa turistikaupat

Toki lomalla on ihana ostaa pieniä muistoja kotiinviemisiksi, mutta juuri matkamuistoihin saa uppoamaan paljon rahaa. Luovu ostamisen stressistä ja keskity nauttimaan ja ikuistamaan hetkiä. Lomakuva on kotona usein matkamuistoja arvokkaampi aarre.

Surffaa edullisesti

Yksi tämän päivän reissaajan tärkeimmistä pakattavista on kännykkä. Sillä onnistuu niin edullisen majoituksen kuin uberinkin tilaaminen ja lomakuvien lisääminen reaaliajassa. Unohtamatta Whatsapp-puheluita rakkaimmille!

Matkadata SIM-kortin avulla vältyt valtavilta roaming-maksuilta ja käytät nettiä 24:ssa eri maassa. Voit käyttää kännykkääsi kuin kotonasi ja jakaa elämykset koti-Suomeen edullisesti.

Tilaa nyt oma Matkadata SIM-korttisi ja nauti lomastasi ensi sekunneista lähtien!Jätä kommentti

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen niiden julkaisua.