Intia - henkisyyden, rakkauden, värien ja takuuvarman kulttuurishokin maa!

Intia tarjoaa matkaajalle monipuolisia elämyksiä. Upeasta arkkitehtuurista ja ruokaelämyksistä kiinnostuneille valinnanvaraa Intian kohteista on monia, koska maukasta thalilaista ja insprioivia temppeleitä on löydettävissä koko maan alueelta. Onko sinulla kuitenkin jotain erityistä, mitä haluaisit Intian lomasi aikana kokea? Mikäli vastauksesi on esimerkiksi trooppinen rantaloma, joogaretriitti tai vaellus, alapuolella vinkkejä, mihin päin kiehtovaa Intiaa sinun olisi paras suunnata. Valikoituipa loppujen lopuksi kohteeksesi mikä tahansa kiehtovista Intian kohteista, nappaa myös pakkausvinkit!


Kiinnostaako sinua Intian nähtävyydet, joogaretriitit vai vaelluskohteet?

 

Himachal pradesh Intia

 

Himachal Pradesh - vaeltajan paratiisi

Jos olet kiinnostunut vuorista ja vaeltamisesta, suosittelemme suuntaamaan pohjois-Intian rauhalliseen ja kauniiseen Himachal Pradeshiin.  Himachalilla on rauhallinen ja pieni valtio, joka ylpeilee kauniilla vuoristokaupungeillaan. Himachalilta löydät upeiden maisemien lisäksi lukuisia ulkoiluaktiviteetteja jokaiseen makuun.

 

Varanasi Intia


Varanasi ja Rikikesh: Henkisen tien etsijä - nämä ovat sinulle!


Henkisen tien etsijöiden ykköskohteet ovat Varanasin ja Rishikeshin kaupungit. Varanasi jakaa mielipiteitä, mutta on ehdottomasti kohteena täysin ainutlaatuinen ja omaa luokkaansa. Joka sekunti Varanasissa tarjoaa sinulle uutta ja ihmeellistä tutkailtavaa. 


Joogaretriitti Rishikeshissä voi olla elämää muuttava kokemus. Ei todellakaan ole ihme, miksi tämä omituinen pieni kaupunki houkuttelee valtavia määrejä joogaajia ja meditaation harjoittajia retriitteihin vuosi toisensa jälkeen. Useammat joogaharjoitukset päivässä yhdistettynä uusiin ruokaelämyksiin ja Intian vilkkaaseen kulttuuriin takaavat sen, että katsot maailmaa eri silmin retriitin jälkeen.


Lue lisää retriitistä täältä

 

Taj mahal

Agra, Taj Mahal ja pyöräretki Intiassa


Agra on tunnettu henkeäsalpaavan upeasta Taj Mahalista, mutta kohde kätkee sisälleen myös paljon enemmän nähtävää! Miltä kuulostaisi kokea Intia ainutlaatuisella tavalla ohjatun pyöräreissun aikana? Paikallisten yhteisöjen elämänmeno tulee takuuvarmasti tutuksi aivan uusin tavoin.goa Intia


Goa - Intian trooppinen helmi


Mikäli mielit rantaelämyksiä, oikea valinta juuri tähän hetkeen voi olla trooppinen Goa! Vaikka Goa on Intian länsirannikon pienin osavaltio, se on yksi suosituimmista rikkaan kulttuuriperinnön, lämpimien ja ystävällisten ihmisten, trooppisen ilmaston, luonnonkauniiden rantojen ja eksoottisen käsityön ansiosta. 


Päädyitpä minne päin Intiaa tahansa, alapuolelle on listattu suosituksiamme mukaan reissuun!


Pakkauslista Intiaan - meidän suosituksemme


  1. Kevyitä, helposti pestäviä vaatteita.
  2. Hanki mukaasi Intiassa toimiva adapteri kolmella pyöreällä pinnillä esimerkiksi täältä.
  3. Muista napata mukaasi Intiaan myös powerbank esimerkiksi pitkiä juna- ja bussimatkoja varten.
  4. Desifiointiaine, laastarit, hyttyskarkotin, aurinkovoide ja lääkkeet ärtynyttä vatsaa varten on myös hyvä ottaa mukaan Intian lomalle.
  5. Matkavakuutus on must-hankinta ennen Intian matkaa!
  6. Matkadata SIM-kortti, jonka avulla voit surffailla netissä Intian lomasi aikana. Pysy helposti yhteydessä kotiin Whatsapp-puheluilla ja jaa upeat lomakuvat sosiaalisessa mediassa. Tilaa oma korttisi täältä


Lue lisää Intiasta!


https://soultravelblog.com/first-time-india/?utm_medium=social&utm_source=pinterest&utm_campaign=tailwind_tribes&utm_content=tribes&utm_term=678523788_26673422_497416
Jätä kommentti

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen niiden julkaisua.