Indonesian Bali hurmaa erikoisuuksillaan - tiesitkö nämä 5 asiaa saaresta?

Indonesian yksi suosituimmista lomakohteista Bali hurmaa trooppisella säällä, vaikuttavilla riisipelloilla ja rennolla tunnelmalla. Mutta tiesitkö nämä viisi asiaa valloittavasta lomasaaresta?
 
bali hindulaisuus
1Vaikka Indonesian suurin uskonto on Islam, on Bali kokonaan hindulainen. Uskonto onkin suuressa roolissa jokapäiväistä arkea Balilla ja kadut ovat täynnä pieniä uhrilahjoja, jotka ovat omistettu saaren tuhansille jumalille.
      
 Vaikka Indonesian suurin uskonto on Islam, on Bali kokonaan hindulainen. Uskonto onkin suuressa roolissa jokapäiväistä arkea Balilla ja kadut ovat täynnä pieniä uhrilahjoja, jotka ovat omistettu saaren tuhansille jumalille

2. Balilta voit löytää Indonesian, ja myös maailman, kalleinta kahvia. Istu alas ja nautti kuppi Kopi Luwak kahvia, jos uskallat - kahvipavut kerätään nimittäin villikissojen jätöksistä.

Tanah lot Indonesia Bali

 

3. Kerran vuodessa Bali hiljentyy viettämään Nyepi päivää, jota ei muualla Indonesian saarilla nähdä. Koko saari, lentokenttä mukaan luettuna sujetaan täysin koko päiväksi. Vuonna 2019 Nyepi päivä osui maaliskuulle.

Musta ranta bali
4. Indonesian Bali ei ole nimikannaltaan kovin monipuolinen. Kaikilla balilaisilla, sukupuolesta riippumatta, on yleensä etunimenä jokin seuraavista: Wayan, Made, Nyoman tai Ketut. Yksinkertaisesti nämä tarkoittavat: ensimmäisenä syntynyt, toisena syntynyt, kolmantena syntynyt ja neljäntenä syntynyt.
                                          
5. Bali on tunnettu valkoisista rannoistaan, mutta tiesitkö että tulivuoriperäisyyden vuoksi saarelta voi löytää myös mustia hiekkarantoja? Suunna itä-Balille ja löydä mustat rannat, jotka eivät ehkä ole niitä kaikista kuvauksellisimpia, mutta jotka voivat tarjota valkoisia rantoja uniikimman ja ehdottomasti myös hiljaisemman kokemuksen.
      
Suuntana Indonesian Bali? Haluatko jakaa lomakuvat helposti ystävillesi? Käyttää Google Mapsia kun seikkailet ympäri saarta skootterilla? Tilaa edullinen Matkadata SIM-kortti ja käytä nettiä matkalla edullisesti ja vaivattomasti lomasi ajan!
Lue lisää Balista: 

Jätä kommentti

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen niiden julkaisua.