Hotelli New Yorkin himotuimmasta kaupunginosasta kohtuuhinnalla? Onnistuu!

Loma New Yorkissa on hyvin monen matkailijan bucket listillä. Lentotarjouksia New Yorkiin on nykyään pilvin pimein esimerkiksi Norwegianilla ja Finnairilla, mutta majoittuminen kohteessa on vielä asia erikseen. 

Mikäli haluat majoittua hotellissa New Yorkin himotuimmilla alueilla kohtuuhintaisesti mutta laadukkaasti, tämä artikkeli on sinulle! Tarkoituksena on auttaa sinua säästämään matkabudjettiasi upeiden elämysten ja nähtävyyksien kokemiseen. 

Hotellia kannattaa miettiä kohtuuhinnan lisäksi myös sinun tarpeesi tyydyttävän sijainnin näkökulmasta. Hyvät kulkuyhteydet ovat ykkösasia, mutta luonnollisesti lähiympäristösi muodostuu alueesta, jossa hotellisi sijaitsee. Sen vuoksi on hyvä varmistaa, että lokaatio osuu oikeaan. 

Alapuolelle on listattu muutamia kohtuuhintaisia, mutta laadukkaita New Yorkin hotelleja huippusijainnilla varustettuna!

New Yorkin hotellit - hotellisuositukset New Yorkin parhailta alueilta!

Manhattan - hotellisuositus

Kiinnostaisiko hotelli muutaman korttelin päässä spektaakkelimaisesta Time Squaresta, Manhattanin suosituimmassa vierailukohteesta? Time Squarella riittää ihmeteltävää valomainoksista satuhahmoihin pukeutuneisiin ihmisiin. Intensiivisen tunnelman lisäksi Time Square tarjoaa kävijöilleen musikaaleja, museoita, shoppailumahdollisuuksia ja teemaravintoloita.

HOTELLISUOSITUS: DoubleTree Hilton New York
Times Square West 350 W 40th St, New York, NY, 10018, Yhdysvallat

Tämä New Yorkin hotelli on hyvä valinta, mikäli etsit kohtuuhintaista hotellivaihtoehtoa vain 5 minuutin kävelymatkan päässä Time Squaren sykkeestä. Laadukas hotelli on sisustukseltaan moderni ja näkymät kattavat upealle Hudson-joelle saakka. 

Voit myös varata huoneen, josta on upeat maisemat Manhattanin taivaanrantaan tai Time Squaren vilinään. Kannattaa käydä myös nauttimassa kattoterassin näkymistä ja livemusiikista. 

Lue lisää ja varaa huone täältä!


Huipputrendikäs SoHo - hotellisuositus

Design-muotia, ketjukauppoja ja taidetta? SoHo on kaupunginosana jokaisen shoppailijan mekka, mutta paraatipaikka hurmaa myös arkkitehtuurillaan sekä luovalla ilmapiirillään.

HOTELLISUOSITUS: Soho Garden Hotel
276 Canal Street, New York, NY, 10013, Yhdysvallat 

Maltillisen hintainen vaihtoehto New Yorkin hotelliksi, jonka sijainti Canal Streetillä antaa mahdollisuuden tutustua myös Chinatowniin. Siisti ja viihtyisä perushuone näkymällä kaupunkiin takaa sinulle kaiken, mitä tarvitset palautuessasi elämyksientäyteisestä päivästä New Yorkissa. Plussaa on myös se, että matka hotellilta New Yorkin metrolle vie ainoastaan muutaman minuutin. 

Lue lisää ja varaa huone täältä!


Meatpacking District 

Miltä kuulostaisi hotelli New Yorkissa, joka on ravintoloiden, kulttuurin ja parhaan yöelämän ympäröimänä, vain lyhyen kävelymatkan päässä SoHolta? 

HOTELLISUOSITUS: Gansevoort Meatpacking
18 9th Avenue at 13th street, New York, NY, 10018, Yhdysvallat

Majoitu viihtyisästi Gansevoort Meatpackingissa! Erinomaisen sijainnin lisäksi hotellin henkilökunta todella panostaa asiakastyytyväisyyteen ja kattoterassilta löytyy baarin lisäksi vuoden ympäri lämmitetty uima-allas. 

Lue lisää ja varaa huone täältä!

 

Suosittelemme, että tilaat New Yorkin lomallesi mukaan myös Matkadata prepaid-liittymän. Nettiyhteyden avulla pääset tsekkaamaan helposti nähtävyyksien ja metroaseman sijainnit sekä päivittämään sosiaalista mediaa reissun päältä. Liittymän hinta on ainoastaan 27,90€ ja tilaaminen onnistuu helposti täältä. 


Lue lisää erilaisista hotellivertailuista New Yorkissa:


https://www.boboandchichi.com/2018/04/where-to-stay-in-new-york-city/

https://thatadventurer.co.uk/best-affordable-hotels-in-new-york-city-3/

https://shershegoes.com/where-to-stay-in-manhattan-hotels-under-200/

https://escapingreality.co.uk/my-favourite-new-york-city-hotels/?utm_medium=social&utm_source=pinterest&utm_campaign=tailwind_tribes&utm_content=tribes&utm_term=729453572_29555070_80829
Jätä kommentti

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen niiden julkaisua.