Hong Kongin hotellit - minkä näistä sinä valitset?

Hong Kong on upea monipuolinen kohde, josta löytyy takuuvarmasti jokaiselle jotain. Hong Kongin hotellit lumoavat huolitellulla ilmeellä, loistavilla palveluilla ja ystävällisellä henkilökunnallaan. Tutustu meidän suosikkeihimme!

 

 

Hong Kongin hotellit luksusta kaipaavalle


The Mira Hotel


Hong Kongin sydämessä sijaitseva design-hotelli on täynnä upeita yksityiskohtia. Infinity-allas sekä palkintoja voittanut spa takaavat henkeäsalpaavan upean loman! Vai miltä kuulostaisi esimerkiksi tasapainottava Ying & Yang -hieronta?


Lue lisää:

https://www.themirahotel.com


InterContinental Hong Kong


Ikoninen ja suosittu InterContinental Hong Kong on maineensa ja palkintojensa veroinen. Henkilökunta on äärimmäisen ystävällistä ja valmiita jakamaan kaikki parhaat vinkkinsä kanssasi. Arvokkaasti sisustetut ja siistit huoneet on suunniteltu Feng Shui -periaatteen mukaisesti.


Lue lisää:

https://www.ihg.com/intercontinental/hotels/us/en/hong-kong/hkghc/hoteldetail


Hong Kongin hotellit perheilleRoyal Plaza hotel


Lämminhenkinen hotelli loistavalla sijainnilla ja runsaalla aamiaisella. Hotelli sijaitsee MOKO-kauppakeskuksen yllä, joten kaikki palvelut löytyvät läheltä - MOKO:ssa on yli 200 liikettä!


Lue lisää:

https://www.royalplaza.com.hk/en/


Grand Hyatt Hong Kong


50 metriä pitkä lämmitetty uima-allas ja leikkialue 11. kerroksessa - tarvitseeko sanoa muuta? Grand Hyatista löydät modernit huoneet sekä elävää viihdettä joka ilta. Hyvin varustellussa kuntokeskuksessa on muun muassa tennis- ja squashkentät.


Lue lisää:

https://www.hongkong.grand.hyattrestaurants.com

Hong Kongin hotellit budjettilomailijalle 

Yesinn @Causeway Bay

Kaikki Hong Kongin hotellit eivät ole suinkaan kalliita vaan myös huokeampia majoituksia on mahdollista löytää jopa keskustasta. Edullisesta hinnasta huolimatta tästä siististä majapaikassa on jopa kattobaari. 

Lue lisää: 

http://www.yesinn.com/cwb/e_yesinncwb_aboutus.htm


L’étoile de Mer


Hotelli kuin suoraan tulevaisuudesta! Haluatko kokea miltä tuntuu nukkua täysin automatisoidussa kapselihotellissa? Vaikka hotelli henkii futuristisuutta, on tunnelma lämminhenkinen.


Lue lisää: https://www.hkcapsule.com


Suunnitteletko matkaa Hong Kongiin? Muistathan varmistaa, että sinulla on toimiva netti mukana matkassa. Tilaa oma Matkadata prepaid-liittymä nyt täältä. Käyttövalmis kortti toimitetaan luoksesi 4-5 arkipäivässä ja se on voimassa 10 päivää ensimmäisestä käyttöhetkestä. Helppoa matkaa!

Jätä kommentti

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen niiden julkaisua.