Australian nähtävyydet mykistävät upeudellaan - mikä näistä pääsee omalle listallesi?

Australia on valtavan suuri maa täynnä loputtoman paljon nähtävää, eikä yhden loman aikana ehdi millään kokea kaikkea. Mutta mitkä ovat ne Australian nähtävyydet, joita näkemättä et halua lentää kotiin? Me kokosimme sinulle listan!

Oletko suunnittelemassa matkaa Australiaan? Muistathan tilata ajoissa mukaasi Matkadatan käyttövalmiin SIM-kortin, jolla surffaat Australian nopeimmassa verkossa. Ei yllätyslaskuja - maksat vain kortin hinnan! Tilaa täältä!

TOP 6 Australian nähtävyydet

Whitsundays Australia

Whitsundays, Queensland

Monet Australian upeimmat nähtävyydet ovat luonnon, ei ihmisen muovaamia, kuten Whitsundays, joka on 75 saaren saariryhmä Ison valliriutan sydämessä. Lähde purjehdusretkelle bongailemaan hainpoikasia kimaltelevan turkoosissa vedessä ja upota jalkasi maailman valkoisimpaan hiekkaan! Whitsundays-saarilla sijaitseva Whitehaven Beach on valittu maailman kauneimpien rantojen joukkoon ja saariryhmä on myös superstarojen suosiossa. 

Vinkki: bookme.com.au sivustolta voit varata huokeita elämyksiä eri puolilta Australiaa. Sivustolla on usein myös tarjoushintaisia purjehdusretkiä!


Sydneyn oopperatalo, New South Wales


Ikonisin Australian nähtävyys hurmaa harmonisuudellaan ja valtavalla koollaan. Ihastele ulkopuolelta taikka varaa liput - oopperatalon suurissa saleissa järjestetään jopa 2500 esitystä vuosittain.

 


Great Ocean Road, Victoria


Rakastatko road tripejä? Siinä tapauksessä tämä on sinulle! 300 kilometriä pitkän maisemareitin varrelta löydät muun muassa kuuluisat 12 apostolia, sympaattisia surffikyliä ja paikallisia farmeja. Varaa runsaasti aikaa ja uppoudu Australian upeisiin maisemiin!

 

Kangaroo Island, Etelä-Australia

Upea paikka tutustua Australian monipuoliseen luontoon ja villielämään. Täällä voit nähdä muun muassa koaloja, merileijonia, wallabyja, eksoottisia lintuja sekä tietysti kenguruita. Saarella on myös loistavat sukellusolosuhteet ja mahdollisuudet bongata värikkäiden korallien ja kalojen lisäksi esimerkiksi vanhoja laivanhylkyjä. 


Uluru, Keski-Australia


Uluru on Australian alkuperäiskansan, aboriginaalien pyhä paikka. Lisäksi se on todellinen luonnonihme ja nähtävyys, joka mykistää katsojansa mihin vuorokauden aikaan tahansa. Alueella on lukuisia aktiviteetteja aina yöpymisestä aavikolla kameliratsastukseen ja laskuvarjohyppyyn. 

 

Margaret River, Länsi-Australia

Viinin ja taiteen rakastajan mekka! Vietä päivä kierrellen viinitiloja ja taidegallerioita ja käy yhdellä alueen upeista rannoista, joilla saat taatusti nauttia rauhassa ilman ihmispaljoutta. Ilmapiiriltään mutkaton Margaret River on myös surffaajien suosiossa. 


Minne päin Australiaa sinä mieluiten lähtisit?


Jätä kommentti

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen niiden julkaisua.