Aasian Matkadata-maiden helmet - mikä näistä Aasian kohteista sopii sinulle?

Aasian maat ovat suosituimpia matkakohteita ja jokaisella maalla on omat uniikit erityispiirteensä. Matkadata prepaid-liittymä toimii 22:ssa Aasian maassa ja kortin avulla surffailet maiden nopeimmassa verkossa ilman huolta kotona odottavasta laskusta!

Kyllä - netin käyttö myös Aasiassa voi todellakin olla yhtä helppoa ja edullista kuin kotona!

Matkadata-maat Aasiassa ovat: Kiina, Hong Kong, Israel, Intia, Indonesia, Japani, Filippiinit, Vietnam, Singapore, Kambodža, Kazakhstan, Etelä-Korea, Laos, Macau, Taiwan, Bangladesh, Brunei, Malesia, Myanmar, Pakistan, Qatar ja Uzbekistan. Näiden lisäksi kortti toimii Australiassa ja Yhdysvalloissa. 

Nostimme viidestä suositusta Matkadata-maasta yhden uniikin kohteen. Jokainen kohde sopii hieman erilaisille matkailijoille - minkä näistä Aasian matkakohteista olisi sinun valintasi?

Myanmar ngapal ranta

 

Myanmar - Ngapali

Myanmar on tunnettu kuumailmapalloistaan, kultaisista temppeleistään ja vuoristaan. Tiesitkö kuitenkin, että yhdestä Aasian autenttisimmista matkakohteista löydät myös upeita rantaparatiiseja? 
Kenties upein on Ngapali, jossa voit todistaa maagisia auringonlaskuja, nauttia hieronnasta kuvankauniilla rannoilla sekä lentää juurikin niillä kuumailmapalloilla. Ngapalin ranta kaartuvine palmuineen on varsinkin monien valokuvausta rakastavien unelmaspotti!
Kenelle: Hänelle, joka arvostaa totaalista rentoutumista ja rauhaa, mutta haluaa nähdä myös paikallista elämää.
Paras aika matkustaa: Marraskuu - huhtikuu
Insider-vinkki: Vieraile Gyeik Taw -kalastajakylässä ja tee tuttavuutta paikallisten kalastajien kanssa - ystävällisiin myanmarilaisiin on äärettömän helppo tutustua!

Bali meno ranta

Indonesia - Gili Meno 

Bali vie lähes jokaisen matkailijan sydämen, eikä syyttä (Balista voit lukea lisää täältä)!
Tiesitkö kuitenkin, että lähellä Balia sijaitsee hieman vähemmän tunnetut Gilin saaret. Saarista Gili Meno on rauhallisin ja erityisesti pariskuntien mieleen. 
Uskomattoman turkoosi vesi ja valkoinen hiekka rentouttavat lomailijan ensihetkistä lähtien ja Gili Menolla on todellakin lupa viettää vaikka koko päivä rantaloungessa nautiskellen. Gili Menolla pääsetkin kosketuksiin todellisen saaritunnelman kanssa. Jos etsit yöelämää tai päivittäin erilaisia aktiviteetteja, romanttinen Gili Meno ei ole sinulle - tällöin kannattaa tsekata viereiset Gili Air ja Gili Trawangan.
Kenelle: Sinulle, joka haluat viettää päivän rakkaasi kanssa paratiisimaisemissa, täysin irtaantuneena ulkopuolisesta maailmasta. 
Paras aika matkustaa: Toukokuu - syyskuu
Insider-vinkki: Tee retki saaren keskellä sijaitsevalle järvelle.

https://www.rantapallo.fi/aurinkorasvaajaaloeveeraa/2017/02/11/gili-saaret-mika-paratiisisaari-sopii-sinulle-parhaiten/

 

Japani kirsikankukka puutarha

Japani - Hitsujiyama Park

Japani on tunnettu kirsikankukistaan, mutta tiesitkö, että maassa on puisto, jossa voit ihastella pinkkiä kukkaloistoa silmänkantamattomiin? Hitsujiyama-puisto sijaitsee vain 1,5 tunnin junamatkan päässä Tokiosta, joten se on helppo yhdistää vastapainoksi hektiseen kaupunkilomaan. Shibazakura-festivaalien aikana kirkkaina loistavat kukat on järjestelty lähes epärealistisen täydellisiin kuvioihin. Täydellinen kuva Instagramiin? Taattu! 
Kenelle: Sinulle, joka rakastat pinkkiä. 
Paras aika matkustaa: Huhtikuun loppu - toukokuun alku
Insider-vinkki: unohda omat eväät - puistossa on lukuisia ruokakärryjä, joista voit ostaa paikallisia herkkuja!

Hanoi katu

Vietnam - Hanoi 

Vietnam ei ole vain riisipeltoja ja rantamaisemia - yhdistä rantalomaasi vierailu maan kiehtovassa pääkaupungissa. Hanoissa historia on läsnä kaikkialla ja vaikuttavissa museoissa sekä temppeleissä riittää kierrettävää vaikka viikoiksi. Suosittuja nähtävyyksiä ovat myös kaupungin satumaisen kauniit järvet.
Kenelle: Sinulle, joka rakastat kaupunkilomia, mutta koet nähneesi jo “kaiken”
Paras aika matkustaa: Elokuu - lokakuu
Insider-vinkki:  National Tuong -teatterissa pääset seuraamaan hyvin symbolista, vietnamilaista musiikki- ja tanssiteatteria. 
Pohjois-Luzon Filippiinit riisipellot

Filippiinit - Pohjois-Luzon

Monet matkustavat Filippiineille valkoisten hiekkarantojen ja paratiisimaisemien perässä. Luzon on Filippiinien suurin saari, mutta harva lähtee seikkailemaan sen pohjoisosiin asti. Pohjois-Luzonissa matkailija palkitaan kuitenkin henkeäsalpaavilla metsämaisemilla, mystisillä luolilla ja riisipeltonäkymillä - Pohjois-Luzonin riisipellot ovat maailman vanhimpia ja myös vaikuttavimpia. Batadin riisipellot mykistävät kokeneemmankin matkaajan!
Kenelle: Seikkailunjanoisille, jotka haluavat yhdistää rantalomaan palan autenttista luontoa.
Paras aika matkustaa: Riisipellot ovat vihreimmillään huhti-toukokuussa sekä loka-marraskuussa.
Insider-vinkki: Dansulan-vesiputoukset ovat täydellisyyttä hipova piknik-kohde!
 

 

 

Lisää Matkadatan kohteista blogissamme.
Jätä kommentti

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen niiden julkaisua.